Esküvői Film csomagok
  - Templomi csomagok
  - Bõvített csomagok
  - Extra csomagok
  - Összehasonlító táblázat
   
  Esküvői Videó
  - Felvételkészítés
  - Felvétel és vágás
  - Utólagos feldolgozás
  - Archiválás
   
  Összes szolgáltatás
  - Teljes lista


Telefon:


Hétvégén is!


E-mail:
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
 


 
 

Ezt a csomagot azok számára ajánljuk, akik fontosnak tartják, hogy esküvőjük legszebb és legromantikusabb eseményét, a templomi szertartást gyakorlott operatõr és a 21.századi technika (digitális kamera, professzionális állvány, kameralámpa) segítségével megörökítsék.

Operatőrünk a ceremóniát megelőzően 1 órával a helyszínre érkezik, felvételt készít a környezetről, a menyasszony, a vőlegény, a násznép és a vendégek érkezéséről, majd hangulatos csoportképeket is készít. A szertartás minden pillanatát rögzíti, egészen annak végéig. A körülbelül 1-2 órás rögzített anyagot minőségrontás nélkül, digitális vágógépen  szerkesztjük, kívánság szerinti feliratokkal és szabadon választható zenével tesszük még hangulatosabbá. Az elkészített anyagot egyedi borítóval ellátott minőségi VHS kazettán vagy DVD-n adjuk át.
 

Ajánljuk azoknak, akik a templomi szertartásuk előtti előkészületekről is szeretnének felvételt készíteni, és örülnek egy mindig "kéznél" levő sminkmesternek. A csomag egy további opciót is tartalmaz, mellyel a kész anyag még hangulatosabbá, érékesebbé válik.

2 változatban is igénylehető!

1-es változat: Operatőrünk és sminkmesterünk a leegyeztetett időpontban az első helyszínre (pl.: menyasszonyi ház) érkezik. A sminkmester elkészíti az igény szerinti sminket, az operatõr felvételeket készít a készülődés izgalmairól. Felvétel készül a templomba indulásról, és az útról. A második helyszínen amíg az operatõr a környezetet, és az érkező vendégeket filmezi, a menyasszony sminkjén elkészül az utolsó simítás. Az ceremóniát követően a sminkmester előkészíti a menyasszonyt és a családtagokat a csoportképek készítéséhez, majd az operatõr hangulatos csoportképeket készít. A filmezés a második helyszínről való elvonulás felvételével zárul. 

A rögzített anyagot digitális vágógépen, speciális video-átmenetekkel szerkesztjük, kedvenc kísérőzenét valamint kívánság szerinti feliratokat teszünk hozzá. Az elkészített anyag egy fotómontázzsal, indul, majd azt követi a gondosan megszerkesztett film. A kész anyagot egyedi borítóval ellátott VHS kazettán, vagy DVD-n adjuk át.

I. példa:
1. helyszín - menyasszonyi ház,
2. helyszín - templomi esküvő
II. példa:
1. helyszín - polgári esküvő,
2. helyszín - templomi esküvő

* felvételi idő 3 óra 

 

Ennél a csomagnál is a templomi felvétel van a középpontban, a különbség annyi, hogy két kamerával készítjük el a felvételeket melynek köszönhetően még több pillanat kapható el és maradhat örök emlék.
A "Több szem többet lát" - kameráknál is érvényes mondás! Elsősorban azok számára ajánljuk, akik nagyobb szabású ceremóniát terveznek tartani. A csomagban megtalálható a Katedrális Plusz csomaghoz járó fotómontázs és az operatőrökkel érkező sminkmester munkája is, valamint kérése szerint VHS kazettán vagy a DVD-n adjuk át a kész anyagot.