Esküvői Film csomagok
  - Templomi csomagok
  - Bővített csomagok
  - Extra csomagok
  - Összehasonlító táblázat
   
  Esküvői Videó
  - Felvételkészítés
  - Felvétel és vágás
  - Utólagos feldolgozás
  - Archiválás
   
  Összes szolgáltatás
  - Teljes lista


Telefon:


Hétvégén is!


E-mail:
 

 


 
 


 

Kedves érdeklődő! Az esküvői szolgáltatásokkal kapcsolatban számtalan kérdés fogalmazódik meg nap, mint nap.

Hogy a segítségükre lehessünk, összegyűjtöttük a leggyakoribb kérdéseket, melyeket ezúton is próbálunk megválaszolni. Kérjük olvasgassák figyelmesen, a kérdések listáját folyamatosan bővítjük!

Ha mégsem találnának mindenre választ, keressenek telefonon, vagy e-mailben és minden kérdésükre készségesen válaszolunk.

 

- Lefixáltuk az időpontot a fotóssal, azt ígérte minden fontos pillanatot megörökít majd, miért lenne szükségünk egy videósra?
Az esküvő életünk legszebb pillanata, Ön és segítői mindent megtesznek, hogy a lehető legtökéletesebb legyen. Azonban az egyetlen módja, hogy folyamatában megörökítse és később újra átélhesse az eseményeket, az esküvői videofelvétel. Az átélt pillanatokat sosem láthatja újra, csak a korunk technikájának köszönhető, hogy később bármikor újra megnézhesse, vagy hogy megmutassa olyan rokonainak, barátainak, akik esetleg nem tudtak jelen lenni az esküvőjén. Képzelje el, milyen örömet szerezhet majd felnövő gyermekeinek is, amikor belepillanthatnak "Anyu" és "Apu" esküvőjébe!

- A rokonságomban/baráti körömben van kamerával rendelkező személy, miért kellene nekem hivatásos videóst megbízni?
A segítő ismerősökkel sokszor az a baj, hogy önhibájukon kívüli dolgokból is meghiúsulhat a felvétel. Ne kockáztasson! Ne pont Önnel forduljon elő, hogy közlik: "- tényleg nagyon sajnálom, de lemerült az összes akkumulátorom...", "...valamiért nem vesz fel ez a masina....",
"...megtelt az összes üres kazettám...", "... mégsem adták kölcsön a kamerát..." stb.
A másik kockázati tényező a technika. A kamerához általunk használt speciális mobil állvány, saját akkumulátorral üzemelő kameralámpa, hosszú élettartamú kamera akkumulátorok, és egyéb felszerelések is kellenek a biztos munkához.

És végül kímélje meg az önként ajánlkozó -segítő szándékú- szeretteit attól, hogy az Önök legnagyobb eseményén, az ünneplés helyet egész nap dolgozzanak. Természetesen ha akadnak barátok, akik mindenáron felvételt akarnak készíteni az nem baj, sőt színesítheti vele az általunk felvett anyagot, de ne várja el tőlük, hogy egész este szünet nélkül ugrásra készen álljanak.

- Milyen kamerákkal készítik a felvételeiket?
A VHS és SVHS videofelvételek ideje lejárt! Sokan ma is a mára már elavult, ráadásul agyonhasznált VHS, SVHS kamerákkal készítenek felvételeket, azonban ezek képminősége messze alulmúlják a ma elvárható képminőséget.  Ne engedjen a minőségből, csak hogy néhány ezer forintot megspóroljon! A felvételeinket minden esetben digitális kamerákkal készítjük.

- Romlik-e a minőség a szerkesztés során?
A felvett nyersanyagokat veszteségmentesen, minőségromlás nélkül tudjuk a vágógépünkbe juttatni, ahol a szerkesztések folyamán sem változik a minőség.

- Használnak egyéb felszereléseket is a felvételek alatt?
Igen! A jó kamera még nem minden. Az egyik legészrevehetőbb dolog a felvételeken a kép rázkódása, mely a házi felvételekre annyira jellemző. Hogy ezt elkerüljük, itthon igen ritkán alkalmazott speciális mobil állványt és minőségi statikus állványt használunk. (Ennek demonstrálására hamarosan egy mintavideót is felteszünk!)

- Hogyan találkozhatnánk, hogy rendelhetek meg egy szolgáltatást?
Alapfilozófiánk az ügyfeleink figyelmes és személyes kiszolgálása. Felveheti a kapcsolatot telefonon vagy e-mail-ben, mely alapján egy Önöknek megfelelő időpontban felkeressük, hogy egy személyes találkozó keretén belül tájékoztatjuk a további részletekről. Tekintse meg referenciánkat úgy, hogy ki sem mozdul otthonából!

- Mikor célszerű az időpontot lefixálni?
Sosem lehet elég korán! Célszerű általában 3-4 hónappal előtte. Természetesen a legnépszerűbb időpontok már ettől korábban is betelhetnek, (legrosszabb a helyzet szalagavatók, ballagások idején), míg a kevésbé kedvelt időszakokban akár 1 hónapon belül is lehet még megoldást találni.

- Mi garantálja, hogy az általam megrendelt szolgáltatást a megállapodás szerint teljesítik?
Írásos  megállapodást készítünk a legapróbb részletekről is, a személyes találkozó során az egyes csomagokhoz készített szerződésmintáinkat részletesen is áttanulmányozhatja.

- Mikor kell fizetnem a szolgáltatásokért?
Amikor Ön eldöntötte, hogy bennünket választ, közösen kitöltjük a szerződést, ekkor válik esedékessé az első fizetés, az időpont foglalási díj. Ez a díj két részből áll, és beleszámít a teljes vállalási árba, azaz, amikor elkészült a végleges verzió, akkor már az időpont foglalási díjjal csökkentett összeget kel csak kifizetnie.

- Visszajár-e az időpont foglalási díj?
Azzal, hogy Ön egy időpontot lefoglalt, az operatőrünket lekötöttük az Ön által megjelölt napra. Értelemszerűen a foglalási naptól kezdve minden más érdeklődőt, aki szintén ugyan arra a napra érdeklődik el kell hogy utasítsunk, tesszük ezt akkor is, ha az jóval drágább csomagot rendelne meg. Ebben az esetben számunkra csak az lehet megoldás, hogy másik, még szabad operatőrt  osztunk be arra a napra, ha még lehetséges. Az időpont foglalási díj 2 részből áll, az egyik része visszajár, ha a lemondásról a lekötött dátum előtt 60 nappal értesít bennünket, a másik része elvész tekintettel arra, hogy lehet, hogy már nem tudjuk más munkára beosztani operatőrünket. Amennyiben nem visszamondja a megrendelést, hanem csak az időpont változott meg és az új időpontra van szabad operatőrünk, akkor Ön nem veszíti el a befizetett összeget. Ez esetben viszont a lehető leghamarabb érdemes jelezni felénk a változást.

- Mennyi idő alatt vállalják, hogy elkészül az anyag?
Az átfutási idő nagyon gyors, azonban a választott szolgáltatásoktól nagymértékben függ. Az "Esküvői Videó" oldalakon található egyszerűbb felvételkészítés és vágás esetében 1 hetes átfutási határidőt tudunk vállalni, míg az Esküvői Film csomagjaink esetében ennél több, a munkák mennyiségétől függően 2-3 hét. Ha ettől előbb szeretne a kész anyaghoz hozzájutni az is lehetséges, sürgősségi elkészítést kérhet külön díj ellenében.

- A végleges anyagok átvétele előtt megnézhetjük-e, mi is készül?
Az Esküvői Film csomagjaink esetében igen! Mielőtt leszállítanánk a megrendelt mennyiségű kazettát, DVD-t, lehetősége lesz átnézni az anyagot, amely még megváltoztatható az igények és a lehetőségek szerint.

- Régebbi videofelvételeimet szeretném archiválni, lehetséges?
Természetesen, legyen az bármilyen kazettán, lemezen. Sajnos a régebbi - főként VHS, SVHS - felvételek az idő folyamatos múlásával egyre élvezhetetlenebbek lesznek, akkor is, ha nem nézegetik őket. Éppen ezért érdemes minél előbb régi felvételeit átíratni DVD-re, melyen a minősége már nem romlik tovább, és korlátlan számban lejátszhatja.

...

- folytatjuk!